Teamcoaching

Een goed team is gebouwd op een stevig fundament: het doel is helder, en de taken zijn verdeeld op basis van een ieders kennis, talent en ambities. Een tópteam ontstaat in het contact van mens tot mens. Waar aandacht en ruimte is voor elkaar en voor de samenwerking. Dan kan er gezegd worden wat nodig is en wordt er voortdurend gebouwd aan het onderling vertrouwen.

Ik begeleid teams in hun ontwikkeling naar een topteam.

Werkdruk

Steeds vaker speelt de hoge werkdruk een verstorende rol in de samenwerking. Daarvoor heb ik een speciaal programma ontwikkeld: Team-Time!

Team-Time is een leertraject bestemd voor teams die ontspannen willen werken, ook als de werkdruk hoog is. Teams die onderkennen dat werkdruk te maken heeft met het functioneren van het team als geheel, en met de werkdrukbeleving van elk individueel teamlid. Team-Time is voor teams die zien dat snelle acties vaak verzanden, en dat een duurzame oplossing van werkdruk zelfreflectie en oefening vraagt.  Lees meer

Gedoe

Ik heb in mijn loopbaan al vaak kleine en grotere teams mogen begeleiden in het oplossen van hun onderling gedoe. Daarbij ga ik op zoek naar wat verbindt, daar waar de gezamenlijkheid gevoeld wordt, of daar waar de bezieling leeft.
Ik creëer daarbij een omgeving waarin alles gezegd kan worden en waar onderliggende belangen en gevoelens boven tafel komen. Dat lucht vaak al heel erg op en daarmee ontstaat er zicht op oplossingen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s