Over mij

Op dit blog deel ik mijn ervaringen en ideeën over werk en leven, geïnspireerd op wat ik dagelijks meemaak. Daarbij probeer ik zo veel mogelijk de herkenbaarheid van mensen te voorkomen, dus de namen die ik noem zijn gefingeerd en de situaties zijn niet helemaal het zelfde als ze in realiteit waren.

Ik hoop dat het jou aan het denken zet, en mag inspireren. Je wordt van harte uitgenodigd om te reageren.

Over mijn werk:

Ik ben werkzaam als coach, teamcoach en organisatieadviseur. Ik ben tevens MfN Registermediator.

Ik werk vanuit verbinding, geef graag vorm aan veranderingen met mensen samen, voortbouwend op aanwezige krachten en talenten. Doelgericht en praktisch, met oog voor het proces en de context waarin een verandering gestalte kan krijgen.

Als feedback krijg ik vaak te horen dat ik rust en ruimte creëer en tegelijkertijd een groep naar een gezamenlijk resultaat weet te leiden.

Voordat ik in 2005 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap maakte, heb ik ruim 20 jaar gewerkt als trainer, adviseur, en manager, onder andere bij DHV Ingenieurs- en Adviesbureau, BSO/Origin en Philips. Ik ben mijn loopbaan gestart in het hbo.

Ik heb oorspronkelijk Engels gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen. De driejarige opleiding van het ITIP (Instituut voor Integrale Psychologie) en de ITIP opleiding “Instrument voor Hulp” zijn belangrijke bronnen voor mijn manier van werken. De laatste jaren heb ik mij geschoold in het systemisch werk en groepsdynamica.

Meer info over mij en mijn werk als (team)coach vind je op mijn site. Meer info mijn werk als mediator vind je op mijn mediationsite.

Advertenties

5 thoughts on “Over mij

  • Dag Marjolein,
   Dank voor je positieve reactie, leuk! Ik ben op Twitter te volgen via @MargovanEijck en mijn Blog kun je volgen door rechts op de knop “Volgen” te drukken.
   Ik hoor graag van je!
   Margo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s